ENGLISH   DEUTSCH   FRANÇAIS   |   DEMO   TEST   FREE   |    MY-ORGCHART   MY-HRPLAZA


Basis Organigram vanuit de Cobra Portal


BASIC ORGCHART | COBRA

Basic Orgchart I Cobra ofwel het Basic Organigram dat draait vanuit de Cobra portal - heeft als doel om de organisatie weer te geven zoals die ingevoerd is in het HR-systeem. Met vanaf het intranet toegankelijke basis organigrammenzijn uw werknemers in staat om de organisatie beter te begrijpen. Ze zijn toegankelijk vanaf ieder type PC, tablet en smartphone. Complexe organisaties worden in één oogopslag helder en begrijpelijk. Handige zoekfuncties brengen meteen de juiste persoon in beeld. Alle contactgegevens zijn direct beschikbaar.

Er komt vrijwel geen menselijke arbeid aan te pas om de organigrammen te maken. Ook (hele) grote organigrammen zijn mogelijk. De snelheid blijft intact. Een handige talenswitch waardoor iedereen het organigram in z’n eigen taal kan lezen.

VIEWER

Read-Only oplossing.

U kunt uw organigrammen bereiken vanaf het Internet of Intranet op ieder moment, vanaf elke plaats via uw webbrowser. De Viewer is compatible met Internet Explorer, Safari, Chrome en Firefox, en draait op alle devices. Met de Viewer kunnen uw werknemers navigeren en zoeken in contact-organigrammen, terwijl uw professionals hun analyses kunnen maken in metrics-organigrammen. Geavanceerde, dynamische visuele organigrammen helpen u uw personeelspopulatie beter te begrijpen en analyseren.