ENGLISH   DEUTSCH   FRANÇAIS   |   DEMO   TEST   FREE   |    MY-ORGCHART   MY-HRPLAZA

Techniek

Cobra en My-Orgchart zijn via de cloud met elkaar verbonden. Up-to-date gegevens uit Cobra zijn binnen een seconde zichtbaar in My-Orgchart. Op uw PC, tablet, of smartphone hoeft verder niets geinstalleerd te worden.

Direct operationeel

My-Orgchart is een "zero-install" oplossing, d.w.z. uw device (PC, laptop, ultrabook, tablet, of smartphone) hoeft slechts over een webbrowser te beschikken om de software te kunnen draaien. Er hoeft niets extra's geïnstalleerd te worden.

Hoge performance

De hoge performance van My-Orgchart wordt mede beïnvloed door de "walk through" architectuur van de software. Een organigram kan soms erg groot zijn en wel tot zo'n 100.000 werknemers. Maar geen enkele gebruiker kan 100.000 werknemers tegelijk overzien. Daarom toont My-Orgchart slechts dat deel van het organigram, waar de gebruiker daadwerkelijk in geïnteresseerd is. De rest is er wel, maar wordt pas gevisualiseerd als er om gevraagd wordt.

My-Orgchart beschikt ook over goede zoekfaciliteiten om de juiste werknemer(s) snel te kunnen vinden.

Draait in memory op de client

My-Orgchart draait op clients. Software en data worden opgehaald, in memory gezet en daarna uitgevoerd. Dat betekent een paar zaken:

Hoge performance - Omdat het een memory-operatie is, is de afhandeling razendsnel. De software is "licht van gewicht", waardoor het zelfs op de kleinste smartphone nog goed presteert.

Oneindig aantal gelijktijdige gebruikers - Het aantal gelijktijdige gebruikers is in principe onbeperkt, omdat iedere gebruiker z'n eigen device gebruikt. De enige beperkende factoren zijn de snelheid van het internet (steeds vaker de WiFi-verbinding) en de snelheid van de server om de requests af te handelen. Maar beiden zijn door de klant zelf te beïnvloeden. Standaard servercapaciteit wordt aangeboden, maar op verzoek kan er extra of specifiek ingerichte servercapaciteit worden toegevoegd.

Snelle implementatie - Omdat de software zero install is en op clients draait, verloopt de implementatie binnen 24 uur. Vaak zelfs nog veel korter indien er een Connector (met het desbetreffende HR-systeem) beschikbaar is.