ENGLISH   DEUTSCH   FRANÇAIS   |   DEMO   TEST   FREE   |    MY-ORGCHART   MY-HRPLAZA

Modules

Next generation Orgchart software - My-Orgchart en OrgPlan HCM worden gevormd door een combinatie van Organigram en Business Intelligence software. Kort gezegd: u kunt ermee tekenen, rekenen en simuleren. Het pakket is 100% webbased en is geschikt voor alle organisaties van 100 tot 1,000,000 werknemers. Beschikbaar zijn de volgende modules: Connector, Viewer, Editor en TimeSerie die gecombineerd de volgende pakketten opleveren: Basic, Power en TimeSerie.

Connector

Haalt data uit Cobra op.

Door het samenvoegen van personeelsgegevens uit HR-, Fin- en andere zakelijke systemen in een informatierijk organigram-bronbestand, bent u eenvoudig in staat om organisatie-informatie te delen, geavanceerde rapportages uit te voeren en visuele organigrammen te delen. De Connector produceert de (JSON) bestanden die de Viewer en de Editor moeten lezen.

Viewer

Read-Only oplossing.

U kunt uw organigrammen bereiken vanaf het Internet of Intranet op ieder moment, vanaf elke plaats via uw webbrowser. De Viewer is compatible met Internet Explorer, Safari, Chrome en Firefox, en draait op alle devices. Met de Viewer kunnen uw werknemers navigeren en zoeken in contact-organigrammen, terwijl uw professionals hun analyses kunnen maken in metrics-organigrammen. Geavanceerde, dynamische visuele organigrammen helpen u uw personeelspopulatie beter te begrijpen en analyseren.

Editor

Read-Write oplossing.

Wanneer uw organisatie vast staat, geregistreerd is en als sourcefile in het juiste formaat beschikbaar is, dan heeft u de Editor niet nodig. Maar wanneer uw organisatie gebouwd (of herbouwd) moet worden, dan is de Editor vereist.

Een organigram is de beste tool om organisaties te bouwen. Het is als een jig-saw puzzel: u ziet steeds hoe het er uitziet tot zover, welke puzzelstukjes nog ingepast moeten worden en welke stappen u reeds genomen heeft (track & trace).

TimeSerie

Biedt tijdreeks ondersteuning.

De TimeSerie-module is bovenal een ophoging van de boxlimiet met een factor 12 (of 13, wanneer men met 4-weekse perioden werk). Dit is van belang voor budgettering. Voor een detail budget is het belangrijk om te weten of een promotie per 1 mei of per 1 september ingaat. In het jaar-organigram kan iedere organisatie wijziging exact getimed worden. Een jaar- cq. 12-maandsorganigram is qua boxaantal ook een factor 12 groter. Met de TimeSerie-module wordt de licentiegrootte navenant bijgesteld en komt het maken van jaarplannen binnen handbereik.

Hosting

Tenslotte zorgt OrgPlan nog voor de hosting van de My-Orgchart software. Daarbij wordt ervoor gezorgd dat bereikbaarheid, bandbreedte en performance op peil blijven. De (in de webshop en offertes) vermelde tarieven, hebben betrekking op standaard hosting. Klanten kunnen andere hosting-invullingen wensen, maar dan gelden er nieuwe afspraken.

De software wordt door ons gehost, maar de bestanden blijven te allen tijde bij de klant. In het geval van Connector-gebruik worden de bestanden realtime uit de HR-systemen opgehaald.

Al het internet-verkeer rondom My-Orgchart vindt plaats op een beveiligde en versleutelde manier.